Beijer Advies werkt landelijk en geeft al ruim 30 jaar toekomstgerichte huisvestingadviezen aan bedrijfsleven, zorginstellingen, gemeentelijke overheid en scholen. Wij leveren geen standaard huisvestingadvies maar maakt deze volledig op maat voor elke klant. Wij ondersteunen onze relaties bij het vertalen van ambities in huisvestings-oplossingen. Daarbij is ons uitgangspunt dat we mensen in een organisatie optimaal willen laten functioneren.

Lees verder over Beijer Advies:

In het huisvestingsonderzoek, kijken we hoe de, vaak veranderende, organisatie, de werkprocessen en de werkomgeving op elkaar zijn afgestemd. Door de combinatie van goed luisteren, klantgericht te werk gaan en een integrale aanbieder (gehele huisvestingstraject van huisvestingsplan tot totaalinrichter) kan Beijer Advies altijd een huisvestingoplossing leveren die creatief en functioneel is.

Niet zomaar een huisvestingsbureau!

Huisvestingadvies is maatwerk en mensenwerk bij uitstek. Een Beijer huisvestingsadviseur is dan ook uw persoonlijk betrokken aanspreekpunt die samen met een enthousiast multidisciplinair team uw belang centraal zet. De mensen achter Beijer Advies zijn klantgericht, open en nieuwsgierig, professioneel en communicatief sterk.

Met minder hoeft u geen genoegen te nemen!