• Gastvrijheidsconcept voor de zorg

    De Gelderhorst

    De Gelderhorst 1
  • De Gelderhorst 2
  • De Gelderhorst 3
  • De Gelderhorst 4
  • De Gelderhorst 5
  • De Gelderhorst 6
  • De Gelderhorst 7
  • De Gelderhorst 8
  • De Gelderhorst 9

Nadat we voor deze opdrachtgever een multifunctionele ruimte hadden gerealiseerd, hebben we de opdracht gekregen om het restaurant en het Atrium te renoveren. Hiervoor hebben wij een definitief ontwerp gemaakt en daarin de visie op het nieuwe gastvrijheidsconcept verwerkt.

Zo wordt in het restaurant een frontcooking keuken gerealiseerd waarin complete maaltijden kunnen worden bereid. Verder is het Atrium op fraaie wijze bij het restaurant betrokken. Van groot belang in dit project waren de specifieke eisen voor brandveiligheid met betrekking tot de doelgroep.

Inmiddels is het project opgeleverd en kan men in het gebarenrestaurant genieten van een heerlijke maaltijd.

Jos Goverde, facilitair manager:

“Beijer Advies heeft onze ideeën met betrekking tot gastvrijheid op een creatieve en praktische manier vertaald. Door meer openheid te creëren tussen het restaurant en het atrium zijn beide ruimten veel plezieriger geworden. Vanuit de entree worden mensen echt uitgenodigd om naar het restaurant te gaan. De realisatie heeft Beijer Advies geheel voor ons verzorgd waardoor wij ons konden richten op de veranderingen van het keukenconcept.”