Wellicht leven er vragen bij u omtrent huisvestingsbeheer waarop u een betrouwbaar antwoord nodig heeft. Huisvesting is de core business van Beijer Advies, dus leg uw vragen met een gerust hart aan ons voor.

De pijlers van Beijer Advies bij het beheer van uw huisvesting zijn:

Vastgoed heeft een belangrijke functie in de economie door zijn schaarste, duurzaamheid en hoge waarde. Vastgoed is noodzakelijk voor de mens, hetzij als grond om voedsel te telen, hetzij als gebouw om in te wonen of er activiteiten in onder te brengen. Een goed onderhouden pand is de basis voor uw bedrijfsvoering en een visitekaartje voor uw organisatie. Huisvesting kan ook zorgen met zich meebrengen.

Misschien vraagt u zich af of uw panden wel voldoen aan de geldende wet- en regelgeving of wilt u inzicht krijgen in de condities van uw panden. Het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan een partij die het gehele beheer overneemt omdat nieuwe technologieën en de toename van wet- en regelgeving steeds complexer worden. Of heeft u dagelijks te maken met klachten of storingen aan uw gebouw? In deze gevallen nemen wij graag onnodige huisvestingszorgen voor u uit handen. Wilt u het beheer in eigen hand houden, maar wel met een plan als basis, dan kunnen wij een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u opstellen.

Ieder zijn vak! Laat uw zaken rondom uw huisvesting aan Beijer Advies over, zodat u zich kunt blijven focussen op uw bedrijfsdoelstelling. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.