Huisvestingskeuzes kunnen lastig en ingewikkeld zijn. Een huurcontract verlengen, herhuisvesting van uw organisatie, afstoten van panden, nieuwbouw, het optimaliseren van uw vierkante meters; een huisvestingsadviseur van Beijer Advies kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing. Wij weten als geen ander precies waar de winst te behalen valt.

Door een grondig huisvestingsonderzoek worden allerlei processen in beeld gebracht met als doel deze slimmer, effectiever én efficiënter in een nieuwe omgeving te implementeren. Ook de functionaliteit van het pand en de bezettingsgraad van de ruimtes vindt u terug in een huisvestingsonderzoek. De mens achter het proces staat bij dit onderzoek centraal. Effectief werken/leren en wonen betekent niet voor iedereen hetzelfde en elke organisatie is uniek. Lees hier meer over op onze pagina werkplekonderzoek.

Een locatieonderzoek is een belangrijk onderdeel van een huisvestingsonderzoek. Hierbij kijken wij onder andere naar de bereikbaarheid en de ligging van het pand, de prijs per m2 en of het vloeroppervlak toereikend is voor nu en in de toekomst. Om een objectieve locatiekeuze te maken wordt ook bekeken of de functionaliteit van het pand aansluit bij uw organisatie. Het haalbaarheidsonderzoek moet uitwijzen of de te verwachten investeringen die er nodig zijn reëel en realiseerbaar zijn.

Het resultaat van het huisvestingsonderzoek wordt vertaald in een heldere rapportage. Op beslissingsniveau geeft onze huisvestingsadviseur vervolgens een presentatie over de bevindingen en conclusies.

In de regel wordt Beijer Advies ook betrokken bij het vervolg op een huisvestingsonderzoek. Omdat wij beschikken over integrale kennis en een multidisciplinair team enthousiaste medewerkers zijn wij erop toegerust onze opdrachtgevers in elke fase van hun huisvestingstraject te begeleiden.

Is de klap op het advies, voortgekomen uit het onderzoek, eenmaal gegeven, dan kunt u ook op onze betrouwbare kennis rekenen als het gaat om bijvoorbeeld een werkplekonderzoek.

Ons credo is onnodige huisvestingszorgen bij onze opdrachtgevers weg te halen. Onze persoonlijke benadering en klantgerichtheid leidt tot duurzame relaties met onze klanten. En dat geldt ook voor u. Wij komen graag langs! Neem telefonisch contact met ons op via (tel:) 026- 334 10 41 of stuur ons een e-mail!