Ontwerp

Complete interieurplannen

Het is belangrijk om je prettig te voelen in je werkomgeving. Is uw interieur verouderd en voldoet het niet meer aan uw wensen? Of trekt u in een nieuw pand en wilt u een nieuw dynamisch interieur?
Beijer Advies staat voor een creatieve invulling van uw werkomgeving, woon-zorg omgeving of school die aansluit bij de cultuur en identiteit van uw organisatie. Ook de balie, ontvangstruimte, kantine en alle bedrijfsruimten kunnen deel uit maken van het totaalconcept. In onze interieurconcepten staat de mens centraal. Tijdens het ontwerpproces is er dan ook nauw contact met de opdrachtgever en de gebruikers van de werkruimte. De werkomgeving wordt zo goed mogelijk afgestemd op de werkprocessen binnen de organisatie. Het doel is immers dat de medewerkers prettig werken en de klanten plezierig ontvangen worden. De uitkomst hiervan is een mooi, maar vooral ook functioneel interieur waar prettig en efficiënt gewerkt kan worden.

 • Creatieve invulling
 • Functioneel
 • Mens staat centraal

Begroting en inventarisboek

Het interieurplan vertalen wij voor u naar een begroting. Ook kunnen wij voor u een compleet inventarisboek samenstellen waarin per ruimte de inventaris, van meubilair tot en met serviesgoed, apparatuur en accessoires zijn opgenomen. Zo heeft u een goed overzicht van de producten en de kosten. Dit is erg bruikbaar bij de begroting, inkoop en aanbesteding van het project.

 • Inventaris per ruimte
 • Overzicht producten en kosten

Inkoop/aanbesteding

Een ontwerp moet uiteindelijk vertaald worden naar concrete producten. Hierbij kan Beijer Advies u adviseren. In het geval van bestaande leveranciers kunnen we namens de opdrachtgever het gehele inkooptraject begeleiden door het schrijven van bestekstukken. Ook het begeleiden van de inkoopprocedure en begeleiding van de Europese aanbesteding behoren tot de mogelijkheden. Door kennis van de markt en producten zijn wij in staat om een bestek te schrijven dat goed aansluit bij de esthetische en functionele eisen. Ons uiteindelijke doel is dan ook om een transparante aanbesteding/inkoop op te stellen en uit te voeren waarbij esthetische en functionele eisen op de juiste wijze worden vertaald.

 • Schrijven bestekstukken
 • Europese aanbesteding
 • Kennis van de markt

Levering totaalinrichting

Bij veel verschillende meubels en accessoires zijn veel leveranciers in het spel. Dit kan zorgen voor een ingewikkelde en moeilijke communicatie en levering. Beijer Advies kan hierin bemiddelen. Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt: Beijer Advies. Wij zorgen vervolgens voor de communicatie met de verschillende leveranciers. Wij kunnen hierin turnkey opleveren, of als u voorkeur heeft voor eigen leveranciers kunnen wij u begeleiden bij de inkoop. Door onze kennis van de markt, producten en ontwikkelingen kunnen we op een professionele manier onze bijdrage leveren aan een inkoop en levering zonder problemen.

 • 1 aanspreekpunt
 • Turnkey opleveren
 • Onafhankelijk