Beijer Advies is een huisvestingsadviesbureau. Beijer Advies werkt landelijk en geeft al ruim 30 jaar toekomstgerichte huisvestingsadviezen aan bedrijfsleven, zorginstellingen, gemeentelijke overheid en scholen. Wij leveren geen standaard huisvestingsadvies maar maken deze volledig op maat voor elke klant. Wij ondersteunen onze relaties bij het vertalen van ambities in huisvestingsoplossingen. Daarbij is ons uitgangspunt dat we mensen in een organisatie optimaal willen laten functioneren.

Lees verder over Beijer Advies:

In het huisvestingsonderzoek, kijken we hoe de, vaak veranderende, organisatie, de werkprocessen en de werkomgeving op elkaar zijn afgestemd. Door de combinatie van goed luisteren, klantgericht te werk gaan en een integrale aanbieder (gehele huisvestingstraject van huisvestingsplan tot totaalinrichter) kan Beijer Advies altijd een huisvestingsoplossing leveren die creatief en functioneel is.

Niet zomaar een huisvestingsadviesbureau!

Huisvestingsadvies is maat- en mensenwerk bij uitstek. Een Beijer huisvestingsadviseur is uw persoonlijk aanspreekpunt die samen met een enthousiast multidisciplinair team uw belang centraal zet. De mensen achter Beijer Advies zijn klantgericht, open en nieuwsgierig, professioneel en communicatief sterk.

Met minder hoeft u geen genoegen te nemen!