Beijer Advies geeft creatieve en functionele huisvestingsadviezen. Ons succes wordt bepaald door de waarde die wij leveren en de waardering die wij hiervoor ontvangen. Succes dat wij graag met u delen! Onze innovatieve, slimme oplossingen komen tot stand door een team bevlogen vakmensen die uw onnodige huisvestingszorgen uit handen neemt en energie krijgt van uw huisvestingsvraagstukken.

Het doel van Beijer Advies is om voor onze opdrachtgevers telkens weer een waardevolle bijdrage te geven aan vorm, inhoud en realisatie van een project. Kernwoorden hierin zijn: functioneel, creatief, persoonlijk en betrouwbaar.

Wij zijn niet zomaar een huisvestingsbureau! Maak een vrijblijvende afspraak.

Werken bij Beijer advies

Beijer Advies is een dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Wij komen graag in contact met enthousiaste, creatieve en daadkrachtige mensen. Als je het leuk vindt om te werken in een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief, dan stellen wij een open sollicitatie op prijs.

Citaten medewerkers

Henk Verdonk – Senior Huisvestingsadviseur

“Creativiteit betekent voor mij goed luisteren naar mijn opdrachtgever en vervolgens komen met een verrassend plan: Een plan waarin een opdrachtgever enerzijds zijn/haar wensen herkent, maar wat anderzijds extra mogelijkheden biedt en stimuleert om verder te kijken dan de vraagstelling.”

Ingrid Lagerweij-van Zal -Senior Huisvestingsadviseur

“De combinatie van advisering en uitvoering maakt voor mij het werken bij Beijer Advies interessant. Onze werkzaamheden stoppen niet bij een plan of rapport, maar samen met de opdrachtgever zorgen we ook voor de uitvoering hiervan. Dit betekent dat je altijd concreet resultaat van je werkt ziet.

Tjeerd van Aurich – Projectmanager

“Geen enkele opdracht is hetzelfde, iedere organisatie heeft haar eigen specifieke kenmerken en wensen. Het samenwerken met verschillende opdrachtgevers en mensen binnen een organisatie maakt iedere opdracht weer een nieuwe uitdaging!”