Beijer Advies geeft creatieve en functionele huisvestingsadviezen. Ons succes wordt bepaald door de waarde die wij leveren en de waardering die wij hiervoor ontvangen. Succes dat wij graag met u delen! Onze innovatieve, slimme oplossingen komen tot stand door een team bevlogen vakmensen die uw onnodige huisvestingszorgen uit handen neemt en energie krijgt van uw huisvestingsvraagstukken.

Het doel van Beijer Advies is om voor onze opdrachtgevers telkens weer een waardevolle bijdrage te geven aan vorm, inhoud en realisatie van een project. Kernwoorden hierin zijn: functioneel, creatief, persoonlijk en betrouwbaar.

Wij zijn niet zomaar een huisvestingsbureau! Maak een vrijblijvende afspraak.

Werken bij Beijer Advies

Beijer Advies is een dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Wij komen graag in contact met enthousiaste, creatieve en daadkrachtige mensen. Als je het leuk vindt om te werken in een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief, dan stellen wij een open sollicitatie op prijs.

Citaten medewerkers

Stel jezelf even kort voor: 

Na mijn studie Facility Management ben ik bij Beijer Advies begonnen als projectmanager. Met een klein team werken we voor uiteenlopende klanten. Waarbij ieder vraagstuk en iedere klant de aandacht krijgt die het verdient.

Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet: 

De afwisseling tussen uiteenlopende klanten en diverse vraagstukken maakt dat geen dag hetzelfde is. De ene dag begint achter de computer met het opstellen van begrotingen. De volgende dag begint voor dag en dauw op locatie bij de klant waar bijvoorbeeld verhuizers aangestuurd moeten worden. Iedere dag ben je aan het schakelen tussen verschillende projecten. Voor iedere klant maken wij een oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat je werk als projectmanager afwisselend en uitdagend blijft.

Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk: 

Wat de vraag ook is het lukt ons als team iedere keer opnieuw een passende oplossing te creëren. Met trots ben ik onderdeel van dit team!

Stel jezelf even kort voor:

Ik ben binnen het Beijer team werkzaam als Interieurontwerpster, een functie waarbinnen ik mijn passie voor creëren en vormgeven kwijt kan. Het op creatieve wijze combineren van materialen en kleuren vind ik het mooiste om te doen.

Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet:

Ik werk voornamelijk vanaf kantoor, met een heerlijk landelijk uitzicht en van waaruit wij er geregeld even op uit trekken. Hier heb ik alle materialen en producten bij de hand en kan het feest beginnen. Gezelligheid voorop met collega’s, wat echt voelt als een team waaruit ik veel enthousiasme haal. Bij Beijer Advies hebben we een breed scala aan opdrachtgevers en opdrachten en hierdoor variëren ook de werkzaamheden. Van het maken van indelingsplannen voor een nieuwe huisvesting tot het uitwerken van een compleet nieuw interieurplan met de gehele aankleding inclusief de maatwerk tekeningen. Ik begeleid stagiaires, die mij elke keer weer nieuwe inzichten geven waarvan ik zelf ook weer leer. Regelmatig ontvang ik leveranciers om up-to-date te blijven met nieuwe ontwikkelingen die nooit stil staan en wat de branche zo leuk maakt. Het bezoeken van beurzen is daarom ook belangrijk en zorgt voor de nodige inspiratie.

Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk:

Om samen met het hele team tot een verrassend eindresultaat te komen en passende oplossingen te verzinnen die specifiek afgestemd zijn op de behoefte van de opdrachtgevers, in elk gewenste stijl.

Stel jezelf even kort voor:

Ruim twee jaar geleden ben ik als projectmanager bij Beijer Advies begonnen. Wat mij bij de eerste kennismaking direct opviel was de diversiteit van het klanten en opdrachtenportfolio. Het geeft enorm veel energie om een kijkje in de keuken te mogen nemen bij internationaal vooraanstaande bedrijven, gezondheidscentra en scholen en hen ook nog eens te mogen adviseren en ondersteunen bij de realisatie van huisvestingswensen.

Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet:

Een dag als projectmanager bij Beijer Advies is nooit hetzelfde. Buiten pandemische tijden starten we in ons mooi gelegen kantoor in Arnhem om in de loop van de dag naar klanten en opdrachtgevers uit te vliegen voor bijvoorbeeld een voortgangsoverleg, adviesgesprek, bouwvergadering, offerte opname of oplevering.

Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk:

Samen met ons team werken we iedere dag aan het verbeteren en oplossen van huisvestingsvraagstukken. Dit in combinatie met vrijheid, regelruimte en bijbehorende verantwoordelijkheid. Voeg daaraan toe de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, leuke collega’s, een gezonde dosis humor en het plaatje is voor mij compleet!

 

Ben je geïnspireerd, commercieel en wil je ook zo’n leuke werkdag? Wij hebben verschillende vacatures.
Meld je hier aan.