Projectmanagement, Van nieuwbouw tot de begeleiding van verhuizingen of tijdelijke inzet van een projectmanager ter ondersteuning van uw facilitaire organisatie. Beijer Advies kan op verschillende manieren projecten voor u begeleiden. Wij stellen een projectmanager beschikbaar die bij uw organisatie past en beschikt over de expertise die nodig is voor het succesvol leiden van uw project:

Met tijdelijke ondersteuning door een van onze projectmanagers kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse processen. De manager beschikt over de juiste capaciteiten om uw project tot een succes te maken en kan als geen ander het overzicht houden over het project. Hij maakt een goede projectplanning, brengt beslismomenten in kaart en rapporteert op het juiste moment over de voortgang. Een projectmanager heeft slechts één doel: minimale belasting voor u en uw organisatie en maximaal resultaat bij oplevering van het project.

Een Beijer Advies projectmanager is dan ook uw persoonlijk betrokken aanspreekpunt die samen met een enthousiast multidisciplinair team uw belang centraal zet. De mensen achter Beijer Advies zijn klantgericht, open en nieuwsgierig, professioneel en communicatief sterk.

Met minder hoeft u geen genoegen te nemen! Wilt u kennismaken met een van onze projectmanagers? Graag! Neem telefonisch contact met ons op via (tel:) 026- 334 10 41 of stuur ons een e-mail.